Mens vi venter

 

Juleclipart

Julegif

Julebilleder

Julesjov

Julemad

Julekager

Juleslik

Julespil

Julesange

Julehistorier

Juletraditioner

Diverse

 

Konfektruller

Ingredienser:

100 g rosiner
1-2 spsk. cointreau
50 g røde cocktailbær
250 g rå marcipan
100 g mørk overtrækschokolade
Mandler og røde bær til pynt.
 

Fremgangsmåde:

Læg rosinerne i et glas eller lign. Hæld cointreau på, dæk dem tæt til og lad dem trække et par timer gerne længere.

Hak cocktailbærrene groft og bland dem i marcipanen foruden rosinerne.

Form marcipanen som en tyk pølse og lad den stå, inden den overtrækkes med smeltet chokolade.

Pynt ovenpå med fx smuttede mandler.

Udskriftvenlig version

Retur til juleslik

©Webmaster: Susan & Neel Fast

 

eXTReMe Tracker